Εκτίμηση ακινήτου

Καταχώρηση & Προώθηση Καταλύματος

Επικοινωνία & Ενημέρωση

Υποδοχή Επισκεπτών

Υπηρεσίες Καθαρισμού

Είμαστε μαζί σας κάθε βήμα της διαδρομής, για το δικό σας...

Premium Vacation Home

Υπηρεσίες


Εκτίμηση ακινήτου

Δωρεάν επίσκεψη στο χώρο σας για αξιολόγηση των δυνατοτήτων του καταλύματος σας με σκοπό την μέγιστη αποδοτικότητα του. Ζωτικής σημασίας η επίσκεψη στο χώρο σας όσες φορές χρειαστεί για να μπορέσουμε μαζί να αποτυπώσουμε στο μέγιστο βαθμό τη δυναμική του καταλύματος. Εκεί έγκειται και η διαφορά.

Η συνεχής, προσωπική και άμεση παρουσία από μεριάς μας για την διασφάλιση των συμφερόντων σας.

Καταχώρηση & Προώθηση Καταλύματος

Κάθε κατάλυμα που γίνεται μέλος της ομάδας του PVH δεν είναι απλά ένα ακόμα κατάλυμα. Είναι ένα κατάλυμα που ανήκει μόνο στις Premium επιλογές.

Προβάλουμε το κατάλυμα σας και διαχειριζόμαστε τις κρατήσεις με στόχο τη μέγιστη πληρότητα του. Γι’αυτό το λόγο παρέχουμε εξατομικευμένο τιμοκατάλογο και προσαρμόζουμε τις τιμές. Η καταχώρηση του ακινήτου σας γίνεται με λεπτομερή, προσεκτικό τρόπο για να διασφαλιστεί το συμφέρον και ο κόπος σας.

Επικοινωνία & Ενημέρωση

Στόχος της ομάδας μας είναι η διατήρηση μιας καλής συνεργασίας με τους ιδιοκτήτες των καταλυμάτων. Για αυτό το λόγο επικοινωνούμε τακτικά, ενημερώνοντας για θέματα που αφορούν το κατάλυμα. Εξίσου σημαντική είναι και η επικοινωνία με τον υποψήφιο επισκέπτη. Από τη στιγμή της πρώτης επικοινωνίας μέχρι τη κράτηση και καθόλη τη διάρκεια της διαμονής διατηρούμε συνεχή επαφή με τους επισκέπτες και παρέχουμε οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τη διαμονή τους. Με αυτό το τρόπο διασφαλίζουμε σε μεγάλο βαθμό τη θετική αξιολόγηση του καταλύματος σας κάτι που ενισχύει τη δημοτικότητα του και τις μελλοντικές κρατήσεις.

Υποδοχή Επισκεπτών

Προσφέρουμε υπηρεσίες καλωσορίσματος για τους καλεσμένους σας και παρέχουμε πληροφορίες σχετικά με τη διαμονή τους.

Υπηρεσίες καθαρισμού

Παρέχουμε επαγγελματικό καθαρισμό για όλων των ειδών τα καταλύματα κατόπιν αιτήματος.